Blog

Innovatív "one-pull" összecsukható táskáink

2022.08.16 14:00
Innovatív "one-pull" összecsukható táskáink

Kreatív tervezés eredménye az összecsukható táska, amely harmonika redőkkel egyszerre ad sok pakolási lehetőséget, ugyanakkor a táska két végének meghúzásával könnyen összecsukható.

Vagyis a táskát egyszerűen tekerje fel és  vigye magával, bármi is a programja napközben, vagy egy fárasztó nap végén. 

A táskák 2015 óta lelhetőek fel a piacon, a legfontosabb üzenetük, hogy a gyors divatirányzatok helyett egy lassú, jól átgondolt irányztattal, minőségi táskákkal a fentarthatóság irányába mozdítsa nemcsak a fiatalakot, de az idősebb korosztályt is. A dizájn és forma japán innováció, amely magában foglalja a természet iránti szeretetünket, a felelősség érzetünket a bolygónk, környezetünk iránt. 

A táskákat a japán Manra cég tervezte, hogy betöltse az összecsukható, környezetbarát táskák piacát. A játékos színektől a tárolókapacitásig minden dizájn elemet alaposan átgondoltak, mind méretben, mind külsőt tekintve. Így ezek a táskák jó választás lehet azoknak, akik nehezen találják meg az igényeiknek megfelelő táskát. 

Nem lehet eleget hangsúlyozni környezetünkre tett hatásainkat

Amennyiben ismerünk olyan kezdeményező embereket, projektekteket, amelyek környezetünk hosszabb távú fenntarthatóságát segítik és szolgálják akkor hihetjük, hogy abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a világban jó helyen vagyunk, de legalábbis a jó irányba szeretnénk tartani. Semmi sem lesz a fontosabb az elkövetkezendő néhány évben annál, minthogy mit kezdünk rövid- és hosszú távon életünkkel, a földdel ahová tartozunk, amelyet hátra hagyunk gyermekeinknek.

Időt és pénzt takaríthat meg!

Ha nem szeretne fölöslegesen pénzt is időt pazarolni, válassza azokat a mai modern, kompakt kiegészítőket, amelyek ugyan hozzájárulnak kényelméhez, szépek és divatosak, mégsem növelik környezetre gyakorolt negatív hatásokat. Kiváló ötlet egy újrahasznosított műanyagból készült termék beszerzése, amellyel nemcsak a külső megjelenésünk dobjuk fel, de belsőnk is mosolyra, boldogságra lel.