Levél tőlünk

A Kezdet…

Gyermekeink születtek és még inkább fontosabbá váltak a Földről vallott környezettudatos nézeteink. Manapság egyre jobban tudatában vagyunk annak, hogy felelősek vagyunk a jövőnkért, egyre sürgetőbbé válik, hogy korlátozzuk a bolygónkra gyakorolt hatásokat, a világot és azt a környezetet, amiben élünk és amit végül magunk mögött hagyunk majd. A „Földtudatosság” kíséri minden napi céljainkat, és ez a tudatosság iránti igény adta termékpalettánkat is. Jó érzéssel tölt el Bennünket, hogy minden nap változtathatunk a családunkért, önmagunkért és a környezetünkért.

A jelen…

Felkutatjuk azokat a termék ötleteket, divatkiegészítőket gyártó vállalkozásokat, amelyek minden tekintetben a környezettudatosságot szem előtt tartva készítik el termékeiket. Kínálatukban szereplő termékeket teszteljük, kipróbáljuk, és úgy ajánljuk vásárlóinknak. Eddig mindenki szerette ezeket a termékeket, és szívesen vette ajánlásainkat. Cégünk középpontjában az „újrafelhasználás” ötlete áll, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnünk a dizájnban és a stílusban.

A végtelen…

Hisszük, hogy az etikus és ökológiai döntéseket mindenki számára hozzáférhetővé kell tenni. Termékeink nem a gyors divat termékei. Az újrahasznosított és kompakt tervezésű termékek praktikusak és alkalmasak arra, hogy azokat bárhová magunkkal vigyük.

 

Zsófi, Kriszti