Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
ABC Moda Kft.
Cím:
1222 Budapest, Széchenyi u.69.
Telefon:
Áruház neve:
www.ecomoda.hu
Adószám:
23741186-2-43
EU adószám:
HU 23741186
Cégjegyzék szám:
01-09-295382
Bankszámlaszám:
11722003-20165266-00000000
Kapcsolattartó neve:
Koncz Zsófia
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36302789833
Kapcsolattartó e-mail címe:
Szállítás
MyGLS Házhozszállítás futárszolgálattal
mygls_api
Kiválóan felépített hálózatával gyors és zökkenőmentes csomagszállítást tesz lehetővé, így a csomagok már a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek.

A hatalmas GLS HUB mellett 89 depó és több mint 2200 futár gondoskodik arról, hogy a csomagok a megfelelő szortírozást követően minél előbb eljuthassanak a címzettekhez. A házhozszállítás mellett 1700 átadópontból (GLS CsomagPontok és GLS Automaták) álló hálózatával a GLS ebben a szegmensben is országos lefedettséget kínál.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
17 999  Ft
1 590 Ft
18 000  Ft
-
ingyenes
MyGLS API csomagpont
mygls_api_dropoffpoints
Igazítsa saját idejéhez a csomagátvételt a GLS Automaták és GLS Csomagpontok segítségével.

A GLS Automaták többsége elhelyezkedésüknek köszönhetően 0-24 óráig rendelkezésére áll. A csomag átvételére az értesítésben szereplő PIN kód megadásával 5 munkanap áll rendelkezésre. Az utánvét kifizetése Automata esetén kizárólag bankkártyával történhet.

GLS CsomagPontok esetén a csomag átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával szintén 5 munkanap áll rendelkezésre. A csomagok minden szállítási mód esetében a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
17 999  Ft
1 590 Ft
18 000  Ft
-
ingyenes
Foxpost csomagautomaták
foxpost_hu_api2_automata
A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Csomagodat 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával. Az automaták listáját és további információt itt találsz.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
17 999  Ft
690 Ft
18 000  Ft
-
ingyenes
Fizetés
Utánvéttel
Rendelésedet utánvéttel is fizetheted, a futár készpénzt vagy bankkártyát is elfogad.
Utánvételes fizetés, de FoxPost automatához szállítás esetén az automatáknál csak bankkártyával lehet fizetni.
Előre utalással
Rendelését előre utalással közvetlenül cégünk bankszámlájára tudja kifizetni.
Fizetés Aji kártyával
AJI kártyás fizetés online: Amennyiben a rendelés leadása során a "Fizetés AJI kártyával" fizetési módot választottad, kérjük a megjegyzés rovatba írd be az AJI kártyád sorszámát, valamint hogy mekkora összeget szeretnél róla beváltani.

Megjegyzés rovat:
A megrendelés összegezése alatt található. Aktívvá válik a rendelési folyamat végén!

Fontos, hogy a rendelés visszaigazolása a teljes összeg feltüntetésével készül, azonban a kártyával felhasználni kívánt összeg jóváírásra kerül. A számla ennek alapján készül majd el.
A visszaigazolás tartalmazza a megjegyzésben feltüntetett AJI kártya sorszámát és a megjelölt összeget is. Bármilyen felmerülő kérdés esetén nyugodtan fordulj az ügyfélszolgálatukhoz a kapcsolat@ecomoda.hu címen, készségesen fogunk segíteni!
Kapcsolatfelvétel
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!