Blog

Miért a vízálló poncsó az idei év kötelező kabátja?

2022.08.23 11:30
Miért a vízálló poncsó az idei év kötelező kabátja?

Környezettudatos termékek, amelyek lehetőséget adnak, hogy megváltoztassuk a világot. 

Inkább téli vagy nyári ember? Én inkább nyári, de mostanában azon kaptam magam, hogy inkább téli. Vágyom a hangulatos téli estékre. 

Hangulatos éjszakák, esős kalandok a szabadban és változatos ötletes ruhadarabok a szekrényben. Mi lehet jobb? Akár szereted, akár nem lassan itt a hidegebb idő, az ősz, a tél. Az éjszakák egyre hosszabbodnak, és fenn áll annak a veszélye, hogy nemaz időjárásnak megfelelő ruhadarabban hagyjuk el reggel a meleg házunkat. 

Ebben a szezonban elcserélem túlméretezett kabátomat valami könnyű, hordozható és száz százalékig vízálló női poncsóra. A nehéz kabátok helyett az összehajtható, könnyen magammal cipelhető esőponcsóra váltva könyeddén élvezhetem az ősz és tél nyújtotta lehetőségeket, és nem kell félnem, hogy bőrig ázok.

Szárazon tartja, amíg kint esik az eső!

A poncsó első számú feladata, hogy viselőjét szárazon tartsa az esőben. Ha hozzám hasonlóan sokat jár-kel, mert a munkája, családja, a napi teendők elmozdítják a házából, elengedhetetlen, hogy legyen kéznél valami, ami szárazon tartja, ha váratlanul rosszabbra fordulna az időjárás. A poncsó az egész felsőtestet és lábak jelentős részét lefedi, vagyis a tset nagy részét védi az esőtől. A kíváló minőségű esőponcsó újrahasznosított műanyagból készül, és vízálló bevonattal kezelik. Nem lesz vizes sem a ruhád, sem a hajad, ha vízálló poncsó véd. 

Könnyen szállítható, mivel összecsukható!

Cipekedés helyett inkább hajts össze egy esőponcsót a táskádba, és ha szükséged van rá, bármikor előveheted. Szabadítsd meg a kezedet a nehéz terhektől, a nehéz kabát cipelésétől és koncentrálj a feladataidra! Az összecsukható poncsó a legpraktikusabb kabát, amivel valaha találkoztál. Rejtsd a holmaijadi közé a poncsót, ha szükséges pedig csak hajtogasd ki, és élvezd tovább kalandjaidat.

A poncsó ma már nemcsak praktikum, hanem divatstílus is!

Nemrég a nők is és férfiak is csak praktikussági okokból választottak egy-egy esőponcsót maguknak, az emberek  gyakorlatiasságból szemlélték ezeket a kiegészítőket. Az esőponcsókat mára frissítve, egyedi, kreatív színekkel, mintákkal és méretekkel választhatjuk. Akik szeretik a sötétebb tónusokat, azoknak jobban fog tetszeni a színes madártollas kabát, fekete alapszíne miatt. Ha ismersz valakit, aki nem tud ellenállni a kedves kis állatoknak, akkor neki inkább a cicás, vagy az erdei állatos lesz a nyerő. Nyugalom, mintából van bőven!

Bátran egészítsd ki ruhatáradat egy csodaszép esőponcsóval!

Az esőponcsó minden fölösleges felhajtás nélkül takarja a ruházatot, védi az esőtől. Ebben nem lesz melege, és nem fogja a fullasztó érzés zavarni munka, vagy séta közben. 

Könnyű kiránduláshoz, utazáshoz, vásárláshoz!

Márcsak egy indokot kell keresnie, hogy viselhesse valamelyik dizájnos esőponcsót!